Xina construirà un superordinador deu vegades més ràpid que el més veloç dels actuals


L'ordinador es diu Tianhe-3 i serà el primer prototip de superordinador exaescala, és a dir, capaç de realitzar un trilió de càlculs per segon.
Aquesta màquina ajudarà a "abordar els reptes científics més exigents del món amb més velocitat, precisió i abast", ha indicat el director de desenvolupament d'aplicacions del Centre Nacional d'Superordinadors de Tianjin, Meng Xianfei. Una manera més eficaç de solucionar problemes Entre les funcions que podrà dur a terme la Tianhe-3 destaquen  la simulació de terratrèmols i de brots epidèmics de manera més detallada, facilitant a les autoritats la presa de mesures.
La nova màquina també podrà analitzar seqüències genètiques i estructures de proteïnes a una escala i velocitat fins ara desconegudes, cosa que pot conduir a la humanitat a "nous descobriments i una medicina més potent", segons Meng. Necessites un substitut quan els models antics estan saturats, Meng va assenyalar que la Xina construirà un altre superordinador exaescala: "Porta anys construir aquestes màquines i solen durar uns sis o vuit anys en actiu, així que sempre necessites un substitut, especialment quan els models més antics estan saturats ".

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si