Roadtripers: L'aplicació perfecte pels que volen fer un Roadtrip


Roadtrippers és una aplicació web gratuïta que ens ajudarà a planificar els nostres viatges per carretera. També ens ofereix alguns detalls del viatge, com la distància en milles, la durada aproximada i la despesa en combustible estimat.
L'aplicació es troba en anglès, encara que el seu ús és senzill i molt visual. Només cal que indiquem els llocs d'origen i destinació perquè es traci la nostra ruta sobre un mapa de Google Maps. També podrem conèixer alguns detalls del viatge, com ara la distància en milles, la durada aproximada del trajecte i la despesa estimada en combustible, que se'ns facilita en dòlars.
Potser el més interessant el trobarem al menú lateral, des d'on tindrem accés a diferents categories per trobar llocs d'interès en el nostre recorregut. Aquestes categories comprenen tot tipus de llocs i establiments: hotels, hostals, càmpings, teatres, cinemes, casinos, pubs, bars, restaurants, zoos, parcs, platges, llacs i un llarg etcètera.
Tot i que encara no és possible descarregar els mapes, sí que podem guardar en línia per mitjà d'un URL única que ens permetrà compartir-los a Internet, per correu electrònic oa les xarxes socials. També és útil per mostrar a familiars i coneguts quina és la nostra ruta i itinerari previsible abans d'iniciar el viatge.

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si