Sense Escrúpols Capítol 10


El Sense Escrúpols d'aquesta setmana ha tingutde tot. El programa ha sigut presentat per la veu més sexy de Castellar, la Carla. La Casandra ens ha portat el Vogue i la Farah ens ha pujat l'autoestima. L'Alex ha cuinat una de les seves receptes delicioses: Botifarrons amb ceba i arròs. 

Hem tingut la noticia de que la Amanda es va presentar al Casting de La Voz i va passar a la següent ronda. El Marc per variar ha tocat els webs del poble i ha trucat a La Volta perqueè tenia gana. No us perdeu els 15 minuts de sexe que ens porta la Carla.

WhatsApp es perfila com el destructor de parelles

"La teva última connexió va ser fa 5 minuts i jo et vaig enviar un whatsapp fa 10 per què no m'has contestat? què estaves fent?". Això és un clar exemple del començament d'una discussió provocada per l'ús del Whatsapp i que, segons un estudi, ja ha destruït 28 milions de relacions. 
Les noves tecnologies i les noves formes de comunicació s'han convertit en una eina indispensable en el nostre dia a dia però no som conscients de totes les baralles i ruptures que aquestes provoquen. El diari CyberPsychology ha realitzat un estudi en el qual es conclou que 28 milions de parelles trenquen a causa de Whatsapp i Facebook.


El doble check és un petit vistiplau que apareix cada vegada que s'envia un missatge a través de Whatsapp, aquest es fa doble quan el missatge és rebut correctament pel dispositiu. El problema sorgeix quan els usuaris pensen que aquest segon vistiplau significa que el destinatari ha llegit el missatge, alguna cosa que va ser desmentit pels amos de la companyia.

L'altre problemes té pitjor justificació, si la veritat és que el doble check no assegura que la teva parella hagi llegit el missatge, l'hora d'última connexió és infalible. Que l'altra persona sàpiga al fet que hora has deixat d'usar Whatsapp pot convertir-se en un gran problema quan et digui "Anit després de donar-me la bona nit vas estar en línia fins a tarda amb qui parlaves?". Al que hauràs de donar una explicació que segurament no serà molt convincent.

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si