'Tapejant' per #Castellar: Arriba el #CorreTapa!

 Alguns dels establiments participants comentant el cartell de la iniciativa
 Alguns dels establiments participants comentant el cartell de la iniciativa (Quim Pascual)
 
La primera edició del CorreTapa tindrà lloc del 3 al 13 de juliol. 27 establiments de la vila oferiran tapa més beguda per 2,5 euros
Tapa i beguda per 2,5 euros. Aquesta és la proposta de la primera edició del CorreTapa, que porta a Castellar un recorregut gastronòmic per 27 establiments de la vila, una iniciativa que ja s’ha fet a moltes altres ciutats amb un gran èxit de participació. 

Del 3 al 13 de juliol, diferents bars i restaurants d’àmbit local oferiran la seva millor tapa amb la beguda per només 2,50€. “La beguda està inclosa en el preu i cada establiment proposa la seva, que queda determinada en el llibret. Si no posa beguda determinada, la tapa s’acompanyarà de quinto, canya, aigua o refresc”, explica Ivette Hijano, de ielou Comunicació.

Cada establiment disposarà de llibrets impresos amb tota la informació detallada, de cada restaurant i la seva tapa, la descripció de l’activitat i les butlletes i urnes per participar als sortejos. “El llibret incorpora un mapa localitzadors de cada bar i cada establiment tindrà un cartell identificatiu del CorreTapa amb una foto del mos que ofereixen”, assegura Mireia Clapers, de ielou Comunicació. 

Els clients que tastin les tapes dels establiments podran participar al sorteig de tres premis, omplint la seva butlleta amb el segell de fins a 5 establiments diferents, i valorant la tapa que els hagi semblat més bona. Els premis sortejats són: un cap de setmana de dues nits i pensió completa per a 4 persones a la casa rural ‘Les Fonts’ del Berguedà; i dos premis per a la consumició de 5 tapes gratuïtes en la propera edició del CorreTapa a Castellar. Paral·lelament, l’establiment que hagi obtingut la valoració del públic amb la “millor tapa” rebrà una compensació econòmica per a participar a la segona edició de manera gratuïta.

L’esdeveniment està organitzat per ielou Comunicació SL i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellar del Vallès i la Diputació de Barcelona. “Creiem que és una iniciativa molt encertada per dinamitzar els establiments de restauració de Castellar i esperem que tingui molt d’èxit”, assenyala la regidora de Comerç i Consum, Anna Màrmol.

L’Associació de comerciants locals, ComerçCastellar, se suma a la iniciativa assumint el cost de participació dels establiments gastronòmics que hi participen i que són membres del col·lectiu.

Llistat d'establiments:

1. Andreví Pastisseria: Sweet Burger. 
2. Àrea d’esplai de les Arenes: Conill amb cargols. 
3. Bar Avenida: Filet de vedella amb fruites del bosc.
4. Bar Can Mariano: La Botifarra. 
5. Bar Hobby: Callos. 
6. Bar Nelson: Carn amb salsa. 
7. Bar Restaurant Frutos: Conill a “l’ajillo”
8. Bar Soho: Ualabi. 
9. Bar Uday: Cors i Estrelles. 
10. Bar-Restaurant Can Miquel: Delícies d’hamburguesa.
11. Ca l’Aurora: Mar i muntanya. 
12. Cafè del Sol: El tast del sol. 
13. Cal Calissó: Muscletà. 
14. Cal Crustó: Coca amb Rosbif.
15. Cal David: Mandonguilla ibèrica
16. Casa Pepe: Coca de verat.
17. El Cafè de Castellar: Les seques. 
18. El Cali: L’aleta de pollastre.
19. El Racó de la Tapa: Cheesebrie
20. El Racó del Mercat: El flamenquín. 
21. La Bona Sort: Calamar amb formatge feta.
22. La Taberna del Gall: Torrada casolana. 
23. Mas Umbert: Cargols.
24. Picàpa’t, Plats i Platets: El pintxo de surimi.
25. Stewart: Tall de salmó.
26. TBO: Xampinyó amb ceps.
27. La Tahona: A determinar
 

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si