Al més pur estil de Oh Happy day!



El cor de noies de la Coral de Sant Esteve visita Ràdio Castellar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
El programa de Ràdio Castellar Sense Escrúpols va finalitzar la 3a temporada amb una actuació del Cor de noies del Cor de San Esteve de Castellar, i què bé canten! Aquest diumenge si les voleu veure en directe a partir de les 12h teniu una cita a Cal Gorina. Tindreu bona música, ambient i el que no pot faltar mai, un bon vermut. Tot això amb un preu popular de 4€.
 


 
El Cor de Noies és la formació més recent dins del Cor Sant Esteve. Creat per iniciativa pròpia d'un grup de noies formades dins l'entitat engega com a grup autònom el setembre de 2014. Durant aquest curs 2014/2015 ha presentat el programa "El cant coral es presenta" a escoles i auditoris del país. Actualment el formen 12 noies de 18 a 24 anys, sota la direcció de Jaume Sala.
 
El Cor Sant Esteve, per la seva banda, va ser creat a partir d'una iniciativa de Mossèn Cols l'any 1985 a Castellar del Vallès. La seva participació en esdeveniments de gran prestigi com són el Festival de Peralada, la programació estable de l'Auditori de Barcelona i del de Palau de la Música aixícom la col·laboració en projecteseducatius del Teatre de Liceu i de les federacionscoralsinfantils i adultes de Catalunya han marcat la seva trajectòria aquests darrers anys.
 


 
Jaume Sala és músic i professor de música de Secundària. Dirigeix el Cor Sant Esteve de Castellar del Vallès, Cor VINE de Terrassa, el Cor de Noies de Matadepera i, fins ara, la secció aleví de la Jove Orquestra Simfònica de l'Anoia.

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si