Tailor for Penguins presenta nou disc a Ràdio Castellar




El passat 11 de març va veure la llum el disc 'When We Were Older', de la formació de pop Tailor for Penguins, composta pels castellarencs Joan i Rossend Pujolar i pels barcelonins Ricardo Basurto i Marcos Garcia. La publicació del seu primer LP ha estat amb Mushroom Pillow, "una discogràfica de Madrid que es va interessar per la música que fèiem nosaltres", explica Rossend Pujolar. Ells van enviar-los el teaser que havien fet al febrer de 2016 i que van titular 'Brush': "Era com una maqueta amb la qual buscàvem un contracte discogràfic i Mushroom Pillow ens va oferir contracte discogràfic i "management", programació de concerts", segueix Pujolar. Mushroom Pillow compta a les seves files amb alguns dels millors artistes de l'indie espanyol com La Habitación Roja, Odio París, WAS, Belako o El Columpio Asesino.

 
 
L'estiu de l'any passat, la formació va desplaçar-se fins a l'estudi de gravació de La Casa Murada de Vilafranca. Allí van enregistrar el disc, que ha estat produït per Jim Spencer. "Vam contactar amb el Jim per correu, no el coneixíem de res, i li vam enviar la maqueta, que li va agradar molt". Spencer és un productor de Manchester "i té molta experiència amb grups d'allà". El seu fort són les sonoritats de pop anglosaxó, que és l'estil que acompanya els Tailor for Penguins. Ha treballat, per exemple, amb grups com The Charlatans, Johnny Marr, New Order, Oasis, Vaccines i Echo & Bunnymen, entre d'altres. "El Jim va venir a veure'ns al concert que vam oferir el 18 de juliol de 2015 a Cal Gorina". Després de veure'ls actuar, a l'agost la formació va enregistrar el disc comptant també amb la participació del Jim. "Després, a Manchester, el va estar mesclant, i nosaltres també vam fer una escapada cap allà per acabar la mescla". Un cop feta aquesta feina, Spencer ja es va desvincular del treball, donant-lo per acabat.



El disc ha sortit al mercat a principis del mes de març i inclou 11 temes, d'estil pop alternatiu. Es pot trobar físicament a l'FNAC Triangle de Barcelona "i, en format digital, a Spotify, iTunes, Deezer". La distribució està gestionada per la discogràfica, així com també els concerts previstos, que de moment els Tailor for Penguins no poden avançar.

La característica principal del disc és que "és una barreja entre una sonoritat acústica de guitarres acústiques i mandolina i els sons elèctrics", defineix Pujolar. Pel grup, "és tan important la música com les lletres, així com també les atmosferes que generem". Aquest treball "és un disc vital, enèrgic, molt optimista, que anima a superar els obstacles , que va bé per posar al matí per arrencar, per exemple", comenta el Rossend.


El gran poder evocador de Tailor for Penguin es posar ara al servei del gaudi de qualsevol moment en qualsevol lloc del món. Per exemple, d'un instant d'estiu al mar. El seu secret és, segons la crítica, esquitxar amb una mica de màgia els instruments acústics tradicionals per mostrar unes cançons diferents i especials.
 

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si