El Sense Escrúpols de Ràdio Castellar amb dues nominacions als 16ns Premis Ràdio Associació de Catalunya

 
El pròxim 28 d’abril el programa juvenil de Ràdio Castellar, Sense Escrúpols, té una cita amb el premis més importants de ràdio en català. Les nominacions a  Premi al millor programa de ràdio local i Premi a la innovació reconeixen la feina i l’enginy dels professionals de la ràdio local en català.
 

 Marc Pascual, un dels creadors del programa, en declaracions a l’Actual afirma que “l’equip del Sense Escrúpols està molt content per les dues nominacions, no ens ho esperàvem” Després de 3 anys d’emissions setmanals, els dijous de 20:30h a 22h a la 90.1, el Sense Escrúpols s’ha convertit en el programa referència dels joves de Castellar amb audiència en creixement anys rere any. El programa el fem per amor a l’art, som com els Beatles que van ajuntar-se per fer bona música. Doncs nosaltres som uns amics que ens ajuntem, fem ràdio i el dia que no puguem continuar doncs s’haurà acabat una etapa”.
Els Premis Ràdio Associació, creats l’any 2000 amb ànim de continuïtat per la Societat Cooperativa Ràdio Associació de Catalunya, tenen la intenció de distingir i premiar els professionals de la ràdio en català i els millors programes del darrer any. Distingeixen entre millor programa de Ràdio, millor programa de Ràdio Local, premi a la Innovació i al Professional.

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si