Iphone 7 ho està petant en la seva primera setmana al mercat


Vosaltres que sou. Més de Apple o Android?

El passat divendres va sortir a la venda el nou smartphone d’Apple. A Austràlia, per exemple, diversos fanàtics van acampar durant 48 hores per obtenir el seu nou telèfon. En altres llocs, com al Japó, ja es van esgotar alguns colors. Encara que l'iPhone 7 no té grans canvis en la seva part exterior, incorpora algunes importants novetats al seu interior.
Entre les novetats més notables hi ha: la resistència a l'aigua; la manca del connector d'audiòfons tradicional de 3.5mm, una nova càmera, una pantalla una mica més brillant, àudio estèreo, dos nous colors negres (Black i Jet Black), un nou botó d'Inici i una actualització de les seves especificacions tècniques, que promet oferir un millor acompliment en comparació dels seus predecessors.

Disseny resistent a l'aigua

En general, l'iPhone 7 manté el mateix disseny que Apple va presentar el 2014 amb l'iPhone 6 i 6 Plus, integrant un cos de metall amb una lleu curvatura en les seves vores, botó a la part inferior del cel·lular i una pantalla de 4.7 polzades.
No obstant això, les línies de les antenes a la part posterior han estat reduïdes de mida per permetre una part posterior més neta. Ah, i el més important: l'iPhone 7 és resistent a l'aigua (IP67)
Es pot submergir fins a 1.5 metres de profunditat fins a per 30 minuts, mentre que l'iPhone 7 es pot submergir fins a 1 metre de profunditat per fins a 30 minuts.

Nou botó d'Inici

És la primera vegada que Apple s'acomiada del botó físic d'inici de l'iPhone per incloure un botó que et fa percebre una mínima profunditat quan el premeu. A més, el botó pot reproduir diferents vibracions segons el que facis amb ell i això pot ser personalitzat.

Malgrat aquests canvis, el botó d'Inici segueix integrant el lector d'empremtes Touch ID i permet anar a Inici, obrir l'intercanviador d'apps, activar a Siri, fer-lo servir per Apple Pay i per Reachability (baixar el contingut a la part inferior de la pantalla perquè el puguis accedir amb una sola mà).


Pantalla Retina HD millorada

La pantalla de l'iPhone 7 és un 25 per cent més brillant i reprodueix més colors. A més, la pantalla segueix tenint 3D Touch i porta les noves funcions de iOS 10 que permet treure-li més profit a aquesta tecnologia.


Noves càmeres

Una de les grans novetats de l'iPhone 7 és la seva càmera de 12 megapíxels que ara porta una obertura de f / 1.8 amb estabilització d'imatge òptica; és més ràpida i porta nous lents.

En comparació amb la càmera de 12 megapíxels amb obertura de f / 2.2 del seu predecessor, la càmera de l'iPhone juliol promet oferir millors resultats, especialment en situacions amb poca llum gràcies a la seva obertura i per la novetat de la seva estabilització d'imatge òptica.

D'altra banda, l'iPhone 7 porta un nou flash Quad-LED (quatre LEDs) que prometen oferir fins a un 50 per cent més il·luminació que l'iPhone 6S. A més, el flaix promet ajustar segons els colors de l'ambient per obtenir millors resultats.

Pel que fa a la càmera frontal, l'iPhone juliol integra una càmera de 7 megapíxels i la seva pantalla pot seguir sent usada com flash.

A més, Apple diu que va integrar un sistema de processament de fotos millorat per permetre que les fotos surtin millors i que també aprengui de la teva ús.



Àudio estèreo

És la primera vegada que un iPhone té botzines estèreo. Similar al que va fer HTC amb el seu telèfon insígnia HTC 10, l'iPhone juliol fa servir una botzina frontal i l'auricular per oferir una experiència estéreo.

Això no només permet tenir una millor experiència quan veus vídeos, pel·lícules o escoltes música, sinó que a més el cel·lular pot reproduir so més alt.


Especificacions: El cervell és un xip A10 Fusion

El nou processador A10 Fusion de l'iPhone 7 està construït amb una nova arquitectura que permet habilitar el processament més ràpid en el moment que ho necessites i promet ser fins al doble de ràpid en el processament de dades i tres vegades més ràpid en el processament de gràfics que el que oferia l'iPhone 6S amb el seu xip A9.

Preu

iPhone 7 Pantalla de 4,7''

Des de 769 €



iPhone 7 Plus Pantalla de 5,5''

Des de 909 €

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si