Tocant els Webs dels creatius


Abans de començar la secció m’agradaria fer-vos una pregunta. Com aneu de creativitat? ¿quan va ser la última vegada que veu fer algo creatiu?

La creativitat la podem definir com la capacitat de la ment per associar idees de manera nova o inventar objectes i solucions originals als problemes a què s'enfronta.

I la web que us porto avui va per totes aquelles persones que tenen talent i es senten artistes.




TheCreativeNet és una iniciativa de la periodista Bibiana Ballbè, i compta amb el patrocini de la Fundació Banc Sabadell i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

És podria definir com un Linkedin de creativitat. Una plataforma "online" que vol identificar i interconnectar el talent artístic emergent de Barcelona.

TheCreative.Net ja compta amb mes d'un miler de perfils, que inclouen dissenyadors gràfics i industrials, fotògrafs, arquitectes, músics, artistes plàstics, i creatius del cinema, la moda, la dansa, el teatre i la gastronomia. També té un blog, on canalitzen molta informació, i han fet un vídeo de promoció de la xarxa de creadors.

La plataforma neix per aconseguir:

·    Visibilitat al nou talent i als creadors emergents.

·    Identificar, projectar, connectar i fomentar col•laboracions entre els creadors del mapa.

·    Convertir-se en un espai de co-creació en pro de nous projectes i idees. Generar una eina de coneixement més inspiració a la disposició del públic especialitzat (periodistes, agents culturals, investigadors, creadors) i general (aficionats, estudiants, etc.).

·    Crear un mitjà de comunicació centrat en fer difusió dels creadors i els seus projectes i a la vegada fer evident la vital importància de la creativitat en tots els àmbits productius d'una societat. I situar el país al mapa mundial de la creativitat".

Us porto a dues artistes que ens expliquen una mica el seu cas. A una li posa cachonda quan es posa en fase creativa i una altre,… buena l’altre millor l’escolteu.

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si