Tocant els webs de l’horòscop


Algun cop heu consultat el vostre horòscop per saber que us passarà?

Webs o apps: Disponible per ANDROID IOS

De tant en tant tots necessitem unes paraules que ens acompanyin i pugin els ànims, que ens ajudin a entendre com tindrem el dia en l’amor, salut, feina...

Tenir l'aplicació correcta, us ajudarà a no haver de buscar a la web. Per això us porto una sel·lecció de cinc aplicacions d'astrologia per a vosaltres BACAPEROS.

Chaturanga Astrology

Chaturanga et permet xatejar amb un astròleg. La primera pregunta és gratuïta, però si vols més preguntes ja has de comprar un paquet o pagar per cada pregunta de manera individual. L'aplicació té especialitzacions en diferents tòpics, incloent les relacions amoroses, la carrera professional i els negocis. És compatible amb l'Apple Watch



Horoscope

Horoscope permet que accedeixis als teus horòscops diaris, setmanals, mensuals i anuals. L'aplicació et brinda la possibilitat de xatejar amb un psicòleg i si fas preguntes et contestarà en uns quants minuts. S'integra amb l'Apple Watch.  



The daily Horoscope

Si vols una aplicació que et proveeixi diferents tipus d'horòscops, llavors Daily Horoscope és l'aplicació és perfecta per a tu. Tindràs accés al teu horòscop diari, juntament amb l'horòscop xinès i la compatibilitat zodiacal.



HORÓSCOP DEL AMOR

A través d'una estètica colorida i uns menús intuïtius, amb Horòscop de l'Amor pots conèixer si la relació que mantens ha de continuar, si seràs correspost per la teva mitja taronja o, en suma, si les fletxes de Cupido es creuaran en el teu camí. Només per Iphone.



Astrolis Horoscopes & Tarot

Aquesta aplicació utilitza la posició dels planetes per donar-te accés al teu horòscop diari, amb la qual cosa obtindràs informació sobre el teu futur professional i la teva vida amorosa. Pots personalitzar l'aplicació perquè aparegui el teu horòscop tot just l'obris. També ve amb lectures de tarot que pots compartir a través de les xarxes socials o del teu correu electrònic.

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si