El Sense Escrúpols arriba als 100 programes i abaixa la persiana





Marc Pascual, Marc Sastre i Àlex Torrano -responsables del programa Sense Escrúpols de Ràdio Castellar- han tancat una etapa plena de bona ràdio, diversió, amistat i, per què no dir-ho, sexe. Dijous passat, amb un programa en directe fet des del Calissó, els conductors del programa Sense Escrúpols van arribar a l'edició número 100 d'aquest espai jove i, després de 5 anys a l'emissora municipal, han decidit posar punt i final al projecte radiofònic.


El comiat va tenir moments molt emotius, però, com és marca de la casa, també va regnar l'humor i, en alguns moment, la irreverència. Aquesta és una de les senyals d'identitat "sensescrupolaïres", com van assenyalar més d'una vegada els presentadors dijous al Calissó.

Per tancar el Sense Escrúpols també van passar pel programa col·laboradores com Casandra Carrizo, Amanda Jiménez i la cantant Nayade. Totes tres van contribuir a incentivar la participació del públic assistent a la darrera emissió del programa. Tal i com va dir algú entre el públic, fidel oient del programa, la pitjor notícia del dia era justament que s'ha acabat el 'Sense Escrúpols'. El trobarem a faltar.

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si