Li cau un llamp i es salva gràcies al seu penis



Zohan Jurkovic, un croat de 41 anys, gairebé mor quan un llamp va impactar de ple sobre el seu cap mentre circulava en bicicleta per Petrovci, a l'est de Croàcia. El curiós d'aquest succés és que segons els metges que el van atendre, es va salvar perquè la descàrrega va sortir pel seu penis. ''El seu membre viril va funcionar com una presa de terra !!!

Els testimonis de l'impacte van explicar que Jurkovic tenia posats uns cascos connectats al seu mòbil, i que donava pedals com si no hagués un demà per intentar protegir-se de la tempesta elèctrica, però malauradament no ho va aconseguir.

Després que el raig el travessés, Mr. Lightning va caure commocionat de la seva bici i els serveis d'emergència el van atendre sense recordar el que havia passat. "Sortia vapor del seu cos", va dir un dels testimonis a la policia local.

L'equip mèdic va indicar en un comunicat, que el llamp va entrar pel seu cap, va seguir pel cable dels cascos, per després sortir del seu cos a través dels seus genitals i el penis, perquè l'home tenia el mòbil subjecte en el seu cinturó, segons publica el diari anglès Daily Mail.

Després de l'enorme ensurt, Jurkovic s'ha convertit en tota 1 celebritat al seu país, i en les xarxes socials ja és conegut Mr. Feeler (antena), un malnom que li ve com anell al dit.

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si