Tocant els Webs de la Castanyera



Avui vinc vestit per l’ocasió i es que quan s’acosta Tots Sants em poso tenebrós, misteriós, paranormal...
Tots aquells que conegueu la festa de Halloween, sabreu que un dels principals temes és la por. Per això us he portat algunes de les principals webs relacionades amb el terror.

La primera web és:
1.-ESCALOFRÍO.com:
Es un clàssic. Tot i els anys que aquest portal està disponible per als internautes, segueix sent un dels webs de referència per als amants d'aquest gènere. Aquí podreu trobar entrades relacionades amb tot tipus de temàtiques on podem destacar ovnis, misteris, fantasmes, extraterrestres i catàstrofes, entre d'altres.
Un dels seus punts més forts és que s'actualitza diàriament amb noves notícies i continguts, perquè tots aquells als qui els hi agradi el terror i les notícies curioses, tinguin informació actualitzada en tot moment.
També cal tenir en compte la secció multimèdia on podem trobar: curts de vídeo o psicofonies.
I si després de visitar aquesta web, en voleu més, us en dono una altra:
2.- PASAR MIEDO.com
Aquesta és una web especialment indicada per a tots aquells amants dels successos més estranys que es van produint al llarg i ample del planeta. Abasta tot tipus de notícies extravagants, encara que no només centrades en la por. També podrem trobar continguts d'ovnis, successos estranys, experiments mentals; aquelles notícies que normalment no trobem en mitjans més estàndard. A més si estem interessats en un tema concret, trobem diverses categories especials com el més enllà, històries de terror de tota mena, monstres o assassins.
I per als fanàtics al cinema de terror no m’he oblidat de vosaltres.
3.- Almas oscuras.com
És un dels llocs de referència per als aficionats al cinema de terror. Aquí es duen a terme extenses anàlisis sobre els últims llançaments d'aquest gènere on a més es valoren d'una manera bastant exhaustiu. Val la pena llegir els textos dels seus autors ja que, en moltes ocasions, tot i tractar del terror, les descripcions i comentaris de les pel·lícules, especialment de les dolentes, es duen a terme en un to molt divertit. Així mateix també ens informen de tots els festivals d'aquest tipus de cinema així com les notícies que van sorgint relaciones amb el mateix.

4. Elcastillodelterror.com
Mentre que altres portals se centren més en el cinema i la televisió, en aquest cas ens trobem amb una web que serà més del grat dels consumidors de literatura. Aquí podrem passar hores i hores llegint històries i contes de terror, tant reals com ficticis, i per a tots aquells que tingueu un especial interès en el tema dels fantasmes, aquest podria ser el vostre portal de referència.

Un portal fet a mida de les nostres pors:
5. Tusmiedos.com
Acabo amb un portal tenebrós molt personalitzat per nosaltres, ja que molts dels seus continguts es centren en les nostres pors i inclús podrem saber la nostra mort. També hi han altres seccions que parlen de personatges de ficció o situacions que per a uns o per altres poden resultar esgarrifoses a nivell personal.
I això es tot Bacaperus, i si avui voleu menjar un bon moniato, avui millor que sortiu de casa.

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si