Tocant els webs dels setciències


Un dels meus propòsits del 2016 va ser aprendre coses noves i com sóc un friki d’INTERNET avui us porto algunes de les webs que us poden ser molt útils a l’hora de fer coses diferents.

Aquestes webs us permetran estudiar pel vostre compte i aprendre una nova habilitat sense sortir de casa.

Sempre he tingut pendent de treurem el first certificate, i com no tenia molt de temps lliure, va ser quan vaig entrar a:
1. (babbel.com): una de les millors plataformes online per aprendre un nou idioma. Les lliçons només duren una mitjana de 15 minuts. I ja està. Fins i tot fent una lliçó al dia notaràs la diferència i tindràs temps suficient per continuar amb les teves altres aficions. Es pot utilitzar per web i en aplicació per Smartphone.

No podem anar a dormir sense aprendre una cosa nova cada dia.
2. (curious.com): és un lloc en el qual es pot aprendre alguna cosa nova cada dia dedicant una petita quantitat de temps: 5, 15 o 30 minuts diaris per invertir en qualsevol de les més de 20 mil lliçons virtuals. També està l’aplicació per Apple.

Vosaltres sou manetes? Teniu traça amb les habilitats manuals?

Doncs com sóc una mica sapastre vaig entrar a:
3. (craftsy.com): t’ensenya a fer coses amb les teves mans. Des cuina, fins a pintura o costura, gràcies a més de 1000 classes dels millors instructors.

Com queda menys de 2 mesos per al cap d’any, qui vulgui aprendre una nova habilitat en 1 mes, es possible gràcies a:
4. (onemonth.com): un lloc que promet ensenyar-te una nova habilitat en només 30 dies. Per exemple a fer la teva pròpia web, entendre el famós JAVA, inclús aprendre a programar.

I per acabar, una de les meves aficions més amagades es la fotografia, però com sempre que tiro una em surt el dit tapant l’objectiu, vaig entrar a.
5. (photographycourse.net): cursos de fotografies especialitzats i per a principiants tant gratuïts com de pagament.


Això es tot, si voleu resultats diferents heu de fer coses diferents.

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si