Tocant els webs de les Smart City


Ja fa dies que li estic donant voltes a un anunci que vaig veure de Smasung. Parla d’una smart girl. Què és una smart girl? es més aquest setmana no sé si ho sabeu però Barcelona es convertirà el capital mundial de les ciutats intel·ligents. També anomenades Smart City.
Una ciutat intel·ligent o Smart City es aquella que dona informació sobre tot el que passa. Temperatura, soroll, si els contenidors estàn plens, parkings…Tota aquesta informació es recull a través del data mining, es procesen, i les institucions, empreses de serveis i ciutadà de carrer pot utilitzar aquesta informació amb total transparència. 
Per això vaig entrar en aquesta web: http://www.smartcityexpo.com/ca/: Per saber tot del que passarà entre el 15 i el 17 de novembre. Més de 500 ciutats dels 5 continents es reuniran a Barcelona per abordar els Reptes de Transformació Urbana Que hauran d'afrontar en el futur Pròxim per garantir la sostenibilitat de La nostra societat. 
Això és l’esdeveniment de la setmana. Però una Smart City no es fa d’un dia a un altre. Per saber ben bé que hi ha a Barcelona en quan a ciutat intel·ligent vaig entrar a http://smartcity.bcn.cat. En aquesta pàgina si que es pot coneixer tot sobre el concepte de Barcelona com a ciutat intel·ligent. Els projectes que s’hi fan i les arees per visitar. 

Però Barcelona no és la única ciutat intel·ligent del món. Una ciutat intel·ligent millora la qualitat de vida dels ciutants, sempre que estiguin educats i respectar les normes de joc. 
Si entreu a http://www.redciudadesinteligentes.es podreu veure totes les ciutats intel·ligents d’España. 

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si