3...2...1...Comencem!!



Hola nois i noies de Castellar,


El passat dimarts 5 de Març vam començar un programa que te l'objectiu de petar-ho molt! el Sense Escrúpols.


Aquí us deixem el programa pilot, que es el que es fa abans de començar qualsevol programa. En el pilot sobren sortir els errors de l'inici, nervis i ens dona una idea del que pot ser el programa en directe. Aquest pilot es en directe així que es fidelment una bona reproducció del que serà el Sense Escrúpols de cada dimarts a les 21:00 a 22:00.



Aquí us deixem la secció Tocant els Webs!!


Pàgines per descargarse pelis: http://www.divxonline.info/

Tema
Amanda, Carla, Alex
L''informer' de xafarderies triomfa a les xarxes socials
Alex i Marc

Una manera anònima tant de poder expressar els teus sentiments i opinions com d'assabentar-te'n dels dels altres. Aquesta és la funció dels informers, un fenòmen que està causant furor a les xarxes socials i que revela els secrets i xafarderies dels seus usuaris.

Els anomenats 'informers' són pàgines de Facebook destinades a un col·lectiu en concret (els alumnes d'una universitat, d'un institut, els habitants d'una ciutat en general...) on poden enviar missatges amb els seus pensaments o opinions. Aquests seran publicats de manera totalment anònima al mur de tal pàgina, on tothom ho podrà veure.


Exemple real de l'Informer de Mundet: 


Per l'Esther de 2n d'Educació Infantil, no saps com de guapa estàs quan somrius... em tens boig!! Quan et deixaràs veure per la cafeteria?

Aquest fenòmen s'està extenent per tot el territori i és probable que el teu poble, ciutat o institut ja tingui un Informer! Busca'l i confessa't! Potser algun dia algú es decideix a parlar de tu...




El Gossip

Carla i Alex
Gossip (rumor, en anglès), va ser creada per la firma barcelonina Crows & Dogs i en menys de dos mesos compta amb més de 26.000 usuaris, superant així el mig miler de sales -els espais d'opinió per intercanviar històries de dubtosa credibilitat.

Aquesta aplicació per a dispositius mòbils causa furor entre milers d'adolescents catalans que se la descarreguen per estar al dia de tot el que es trama entre els seus companys de classe i d'altres cursos, així com per propagar qualsevol novetat que els sembli rellevant. Sembla que no compta gaire si és rumor o realitat.
Font:
http://sensescrupoljove.blogspot.com.es/

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si