L'imperi català de Mr Wonderful factura 30 milions a l'any


Van començar publicant frases motivadores i dibuixos 'buenrolleros' a Facebook. Sis anys després tenen 1.200 punts de venda a tot el món.


Mr Wonderful va néixer com a idea al sofà de Javi Aracil i Angi Cabal, un matrimoni català que estava planificant el seu propi casament: "Els dos som dissenyadors gràfics, però jo treballava en publicitat i Angi en una empresa de disseny. Quan estàvem preparant el nostre casament , ella es va adonar que les empreses feien molt poques coses, així que va dissenyar la nostra invitació, però també va fer cartells, xapes, etc. ", ens explica Javi.
El resultat? La parella va triomfar entre els seus convidats gràcies a detalls com el de les seves invitacions... i va començar a fer aquests dissenys per a més gent.

Sis anys després s'han convertit en una empresa de 150 empleats que ven a 26 països, compta amb més de 1.200 punts de venda a tot el món i té una facturació envejable: 19 milions d'euros el 2015 i més de 30 milions el 2016. Un quart de tots aquests ingressos ve exclusivament d'internet i xarxes socials.

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si