Tocant els webs del Blue Monday



El dia que hem viscut avui és considerat "el dia més trist de l'any", segons una fórmula que assenyala com a tal al tercer dilluns de l'any, després de calcular els deutes de les festes de Nadal, la motivació, el temps i la necessitat de prendre decisions i altres variables.
Bacaperus, si us heu aixecat una mica més afligits del normal, heu notat que el món se us queia a sobre i tot us ha sortit malament, no us preocupeu perquè té la seva explicació.
L’autor de la teoria ha advertit que el Blue Monday de 2017 és encara més depriment que els dels anys anteriors. Hi han alguns factors actuals a la seva polèmica fórmula, com els temors pel Brexit i l'arribada de Trump. "Els factors estacionals i les preocupacions addicionals fan que el de 2017 sigui encara més depriment que en els anys anteriors".
Fórmules al marge, el concepte 'Blue Monday' té en la repetició i interiorització seu millor aliat. «Parlar del dia més depriment de l'any afavorirà que moltes persones converteixin aquesta creença en tristesa real”

Com superar el Blue Monday?
1.     FES ESPORT
2.     BUSCA LA FELICITAT EN LES COSES QUOTIDIANES. SABER RIURE’T DE LES MISERIES I D’UN MATEIX. OPTIMISME!
3.     POSA MÚSICA QUE T’AIXEQUI DE LA CADIRA
4.     NO DEIXIS PER DEMÀ EL QUE PUGUIS FER AVUI
5.     DONAR-TE UN CAPRITXO

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si