Sense Escrúpols Capítol 3: El programa on els joves s'ho monten




Al Sense Escrúpols Capítol 3 la Carla ens ha parlat de les boles Xines La Amanda ens ha portat la música d'en Barry White i l'Alex la droga de l'OPI.

Us deixem el video viral del moment CATALANOFÒBIA



El vídeo sobre la catalanofòbia de la blocaire andalusa resident a Barcelona Melody Domínguez ha superat ja el milió de visites. Des que el va penjar a Youtube el passat 8 d'abril, el missatge d'aquesta jove de Huelva s'ha estès ràpidament per les xarxes socials. Milers de persones han compartit el vídeo, creant així un gran debat entre partidaris i detractors que ha aclaparat a la seva autora.

Durant els 12 minuts que dura el monòleg A mi em parles en espanyol!, Domínguez explica que des de petita li van inculcar "l'odi cap a Catalunya". Aquest rebuig cap als catalans per "voler independitzar" és, segons creu, totalment injustificat i no respon a la realitat de la situació.

Així, intenta desmuntar tots els tòpics que es tenen sobre Catalunya com el fet que tots els senyals viàries estiguin únicament en català ja que estan en les dues llengües o que els catalans sempre es dirigeixin als altres en la seva llengua. Ella afirma que això no és cert, ja que mai l'han discriminat pel seu idioma i fins i tot els seus amics es dirigeixen a ella en castellà encara que els demani que ho facin en català.

Ens escoltem dimarts que ve de: 21:00 a 22:00 a la 90.1!!

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si