Ràdio Castellar arrenca la 35a temporada


Justament el mes d'octubre de 1981 -ara fa 35 anys- va arrencar la primera temporada estable de Ràdio Castellar. Al capdavant hi havia en Josep Carbonell i Pere Carreras, uns pioners que van engegar el projecte. Pocs mesos abans s'havia municipalitzat de la mà de l'alcalde Miquel Pont i la ràdio s'havia instal·lat a les antigues golfes de la Casa de la Vila, al carrer Major 74. De fet, la ràdio continua al carrer Major i, en essència, moltes coses es mantenen.

L'emissora municipal va fer la presentació de la seva nova temporada dimecres passat a la sala d'actes d'El Mirador i es van donar a conèixer algunes novetats, com l'estrena d'un nou programa cultural i de tendències -L'Iceberg- per a la nit dels divendres o la incorporació de Ràdio Castellar al programa esportiu En Joc del cap de setmana de La Xarxa.

Durant la presentació de la temporada, el regidor de Comunicació, Joan Creus, va avançar que el pròxim mes de desembre, s'organitzarà una festa per celebrar els 35 anys d'emissions de Ràdio Castellar on es convocaran persones de totes les èpoques viscudes per l'emissora. Creus va agrair tant la feina feta pels professions de la ràdio i la dedicació dels col·laboradors sense els quals no seria viable oferir una programació ininterrumpuda de 12 hores diàriament. Aquesta temporada el lema de Ràdio Castellar és 'La ràdio que parla de tu'.

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si