Tocant els Webs dels turistes


Us agrada viatjar?

Avui us porto cinc webs que us facilitaran viatjar per tot el mon.


Potser és la plataforma més famosa per resoldre un viatge en el que no vols gastar massa; l'única cosa que s’ha de fer és registrar-se i especificar l'adreça del teu domicili o algun lloc on puguis allotjar a un turista, mentre millor amfitrió siguis i més gent rebis, et donen punts que pots canviar per nits en un altre país on també estigui aquesta pàgina en actiu.


Aquest lloc ofereix la possibilitat de passar setmanes en un altre país sempre que treballis per als llocs, que et donaran allotjament, i aquesta és una altra experiència molt gratificant per a la teva vida: (ajuda en granges, manteniment d'una casa, cura de nens, etc.) Són feines que no sobrepassen les 4 o 6 hores diàries amb els caps de setmana lliure. Una manera més d'aprendre les cultures i necessitats d'altres llocs i brindar una mà.


Aquesta pàgina et dóna l'oportunitat d'anar a cuidar la casa d'algú que està sortint de viatge o no té el temps suficient per estar a casa seva i fins i tot d'intercanviar la teva amb algú més que estigui buscant sortir de la rutina i no gastar fortes quantitats de diners en un hotel o de viure tal qual com es fa en aquest destí escollit.


És una altra plataforma de voluntariat, en què et dedicaràs a cuidar animals i aprendre de com es produeixen els aliments orgànics, en una altra part del món; a canvi de viatjar i gaudir un aire diferent, envaït per la gran satisfacció d'aportar a la terra una cosa que no segueixi perjudicant la nostra vida.


Aquesta plataforma també canvia treball per un lloc d'estada, però no només això: la família que et rep s'encarrega de la teva alimentació i més et remunera econòmicament les teves tasques. La teva tasca: tenir cura dels nens de la casa (passar temps amb ells, portar-los al col·legi, etc.). El més atractiu és que, a comparació dels altres llocs esmentats, aquest no et cobra inscripció ni una altra quota, només t'has de preocupar per les teves bitllets d'avió.

Amb aquestes opcions, per anar a l’aventura, queda cap dubte sobre què podries estar fent ara mateix, en un altre punt del planeta? Esperem que no.

Només és qüestió que t'animis i entenguis que unes bones vacances no sempre signifiquen un resort amb tot inclòs.

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si