Tocant els Webs dels consumidors


Jo no se vosaltres, però ja m’estic preparant per les festes. Aquesta setmana tenim el Castanyalloween, en 2 mesos arriba el Papa Noel, el turró de Suchard i els Ferrero Rocher ja estàn al Mercadona, i jo encara no se que regalar.
Es per això que vinc a compartir amb tots vosaltres les webs que faré servir aquest any per preparar bé les festes.
¿Necessiteu una disfressa d'última hora per anar a una festa? Impulsivos.es s'autodenomina “La major botiga de disfresses online”. Té més de 800 models de disfresses de tots els estils i preus, per a totes les edats i amb l’enviament a casa en 24 hores.
Una pàgina web indicada per preparar festes d'aniversari, fer un regal inesperat, o equipar-te per Halloween, Cap d'Any o Carnestoltes. Les categories et faciliten la recerca per temes, sexes, edats o talles.

EL MILLOR: la selecció de disfresses originals.
Formo part de les estadístiques, que diuen que 4 de cada 10 persones ja compren online. I una de les pàgines que utilitzaré per fer un amic invisible o agafar idees segur que será:
  • www.Esmiruina.com: Una web per fer regals, un amic invisible per exemple o un regal a la sogra

Us agradaria tenir un paraigua de Batman, la famosa màscara de Chewbacca que fa el seu crit, o un xumet amb bigoti incorporat?

Tots aquests objectes i moltíssims més els podeu trobar a Esmiruina.com. Aquest portal web no és una botiga, sinó un aparador de productes curiosos que es venen a internet. 

Cada oferta ens porta a la respectiva botiga online. Esmiruina és una iniciativa sorgida a Barcelona i que busca facilitar la feina als que volen fer un regal diferent. La web incorpora una sèrie de filtres per buscar objectes pensats per a homes, per a dones, per a friquis o per a qui no es vulgui gastar més de 20 euros.

Val la pena entrar-hi per riure una estona, encara que no tingueu intenció de comprar res.

Quan ja tingui l’amic invisible, aniré a fer compres amb més estil. Que vingui el fred no vol dir que ens comencem a posar draps i acabar com el “muñeco Michelin”. Es pot anar abrigat i amb estil.
Per això utilitzaré la Web:
  • www.privalia.com:  L’outlet de les Gangues en roba (Seria La Roca d’INTERNET)
Es la web per buscar gangues en roba i complements de marca: Sabates, pantalons, roba d’esport... Tant de noi com de noia, nen i nena. Sempre tenen publicada alguna oferta especial que pots aprofitar per emportar-te autèntiques gangues, amb descomptes de fins al 80%. Per registrar-te ho pots fer amb el mateix compte de Facebook.

I si us digues que per 95€ per persona he trobat un hotel a Aandorra, de 5 estrelles on m’inclou 2 nits, 2 esmorzars i un sopar. Que em diríeu?

Amb aquesta web pots organitzar una esquiada a Gran Valira tirada de preu. I la mateixa web ja ho diu “El primer portal de viatges que no et mareja amb ofertes, aquí només GANGUES”

Les ofertes estan actives durant uns pocs dies i també pots veure les que vindran.

Bacaperos i Bacaperes, aquestes són algunes de les pàgines que faré servir per preparar bé les festes que venen.

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si