Tocant els Webs dels fumadors



Les 5 millors webs per deixar de fumar
En aquesta pàgina web podràs elaborar el teu propi pla per deixar de fumar. Pots publicar a Facebook teu compromís de deixar de fumar en una data determinada. Així teus amics i familiars estaran al corrent i serà una mesura de motivació més. Una vegada que hagis acceptat el compromís, pots guanyar punts i medalles quan portis a terme activitats que apareixen al lloc web. Pots comparar els teus èxits amb els de companys i amics que també estiguin embarcats en aquest procés. Així, una mica de competició no vindrà malament per assolir els teus objectius.
En ocasions, deixar de fumar té algun efecte en el nostre cos que no ens agrada massa, com per exemple, un possible augment de pes. En Eroski han pensat en aquesta situació i han publicat a la seva pàgina web un menú de 28 dies per ajudar-te a menjar sa en les primeres fases d'abandonament del tabaquisme. T'ofereix una petita explicació sobre perquè s'augmenta de pes en deixar de fumar i t'ofereix un menú detallat, explicant perquè és útil i donant-te alguns trucs perquè poder fer-ho sigui molt més fàcil.
iCoach és una plataforma en què s'ofereix orientació a les persones que estan pensant a deixar de fumar. Els usuaris han d'omplir un qüestionari, en el qual s'inclouen 5 fases que van des de "No tinc intenció de deixar de fumar" fins a "Porto un temps sense fumar". Amb aquest qüestionari, es pot veure en quina fase està l'usuari i la seva predisposició a abandonar el tabac. És un procés personalitzat, en què reben, consells, eines, informes sobre com van avançant.
Aquesta web és un estudi de la Facultat de Psicologia de la UNED, finançat pel Ministeri d'Educació i Ciència. Bàsicament, es tracta d'assignar de forma aleatòria un dels tractaments per deixar de fumar de què disposen, per a realitzar posteriorment quin d'aquests tractaments és més efectiu per a les persones que volen fer-ho en línia, sense acudir a consultes.
La marca Nicorette, que comercialitza pegats i xiclets per ajudar a deixar de fumar, ha creat un espai dins de la seva pàgina web, amb diversos apartats perquè tinguis un suport a l'hora de deixar el tabaquisme. Pots enviar les teves consultes, portar el càlcul de tots els diners que estàs estalviant en no comprar tabac, rebre consells o veure com evitar els quilos de més al deixar-ho, entre altres ajudes. Fins i tot inclou un test de motivació, per veure si realment estàs preparat per posar-te mans a l'obra i deixar les cigarretes.

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si