Tocant els webs de Midomi.com


Avui us porto tres webs que no tenen res a veure entre elles, però que utilitzen la interacció 2.0 entre usuaris per generar continguts molt útils. Aquesta nit porto una web que funciona com l’app del Shazam, un buscador de chollos i un creador de MEMES.

www.midomi.com: Es una de les millors pàgines web per esbrinar la típica cançó que tenim a la ment però no recordem el títol.

A través del micròfon del nostre pc, aquesta pàgina web serà capaç de reconèixer el títol de la cançó i artista. Per a això n'hi haurà prou en cantar la cançó, xiular o que aquesta estigui sent reproduïda a prop del pc o mòbil (si accedim a través del nostre telèfon).

notengosuelto.com: Imagina que estàs de compres per internet o al carrer, i trobes una cosa tan increïblement barata que el necessites compartir-ho amb els teus amics.

En això consisteix aquesta web, és una comunitat on els usuaris envien gangues perquè la resta les pugui votar; de manera que aquestes poden ser promogudes a la pàgina principal.

El millor de tot és que qualsevol pot utilitzar la web, de forma lliure, sense haver de donar el seu e-mail ni registrar-se. És sens dubte una de les millors pàgines web del món per trobar oportunitats que mereixen la pena, perquè són els usuaris els que realment les trien. També hi ha força coses gratis, descomptes i sortejos.

Suposo que a aquestes alçades, ja sabeu què és un MEME?

El terme meme va ser encunyat per primera vegada pel científic britànic Richard Dawkins. Aquest home definia al meme com "la unitat teòrica d'informació cultural, transmissible d'un individu a un altre o d'una ment a una altra o d'una generació a la següent".

Aquesta paraula s'utiliza en l'actualitat per referir-se a "qualsevol imatge, text, sovint de contingut humorístic que es comparteix viralment a les xarxes socials durant un període breu"

De fet cada vegada són més els fanàtics dels memes. Alguns personatges de la política, la música o l'esport com Sergio Ramos o Luis Bárcenas són protagonistes dels memes més enginyosos i divertits que circulen per Internet.


http://www.memegenerator.es/crear: És una de les més usades a tot el món. Aquesta eina et permet personalitzar una imatge de forma senzilla. 

Només has de seleccionar l'opció 'Crear' i triar una imatge preestablerta o pujar una pròpia des del teu ordinador. Utilitza els buits en blanc per escriure la frase que vulguis i punxa en 'Crear meme'. Descarrega la imatge i 'llista per compartir!

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si