Vols ser el meu oient?


Ràdio Castellar presenta la seva programació amb un curt elaborat pels realitzadors dels espais de la ràdio

Una música suggerent sobre unes seqüències de Castellar. Així comença el curt  “Vols ser el meu oient?” que tenen com a protagonistes molts dels realitzadors dels programes de Ràdio Castellar i que es va presentar ahir a la Sala d’Actes d’El Mirador davant una quarantena de persones.

El curt vol ser un homenatge a tots els col·laboradors i entitats que farceixen la graella de la ràdio. I és que, com va remarcar el director de l’emissora, Julià Guerrero, "col·laboradors i entitats conformen el gruix de la programació de la ràdio municipal de Castellar". En aquest sentit, Guerrero, va voler destacar "la gran implicació de la  gent de la ràdio" en la realització del vídeo.

Pel que fa a la programació, es mantenen els dos informatius diaris i el magazine diari Dotze. La temporada passada es van estrenar dos programes joves, Sense Escrúpols i Va de música, que continuen en aquesta, consolidant l’oferta radiofònica per als joves. D'aquesta manera, "es fa teixit social i es demostra que els joves també formen part d'entitats i tenen ganes d'implicar-se i de dir coses", constata el director de l'emissora.

A la graella d’aquest any hi ha un programa, Ones de Crom, que compleix 10 anys en antena. Per a celebrar-ho, aquest mateix divendres es farà el Festival Ones de Crom a l’Auditori, amb la participació de cinc grups. El concert es farà aquest divendres entre les 9 i les 12 de la nit amb entrada lliure. Guerrero va convidar a tothom a participar "en aquesta proposta agosarada i experimental".

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si