Sense Escrúpols 15: Un dels millor programes de la 2a temporada!



Un estudiant de física s'ha calculat la distància del terreny de joc, un dels enigmes de la sèrie, i revela que Oliver corria a 150 km/h

Els amants de la sèrie de dibuixos animats' Oliver i Benji' ja tenen la resposta a una de les preguntes més freqüents dels amants d'això: Què mesura el camp en què juguen? . Per fi es va acabar el misteri, 18 quilòmetres de llarg. Segons apunta el digital del canal de notícies xilè 24 Hores, un estudiant de física ha pogut calcular i acabar d'aquesta manera amb l'enigma .


L'estudiant , que va prendre com a referència a un home de 1,70 metres d'altura , va calcular la distància entre el que es veia a l'horitzó i l'angle en el centre de la Terra . L'estudi no acaba aquí, ja que amb aquests càlculs s'ha determinat que l'estrella del New Team corria i conduïa la pilota a 150 quilòmetres per hora .



Aquestes dades s'allunyen molt de la realitat. Per exemple , al Camp Nou mesura 105 metres de llarg i l'home més ràpid del món , Usain Bolt , va córrer en els Mundials de Berlín a 45 quilòmetres / hora . La tremenda extensió dels terrenys de joc on competeixen els Supercampions sempre havia estat un secret ben guardat pel creador de la sèrie japonesa , Yoichi Takahashi , o potser una dada sense importància per al dibuixant .



Brian, l'home que va aceptar col·locar pits per guanyar $ 100.000.


Fa 11 anys a Brian Zembic li van oferir USD 100.000 $ si es posava implants als pits i es mantenia així durant un any, Brian qui viu, literalment, de les apostes va acceptar i a més va decidir mantenir els implants fins a la data. A part d'aquesta aposta, en una ocasió li van pagar 15000 $ per acceptar viure al bany durant un mes, es va tornar tan famós que li van fer un llibre titulat L'home amb els pits de $ 100,00.

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si