Sense Escrúpuls 14: "Agafa un cagarro i esmorza"


El Sense Escrúpols d'aquesta setmana ha tingut de tot! Música, menjar, sexe, un tio que es talla el pene...


Hi ha qui gaudeix sent solter però també hi ha persones que no suporten viure sense tenir parella . Aquesta desesperació per la falta d'amor conjugal pot ser tan extrema com la de Yang Hu , un ciutadà xinès de 26 anys que, fart de no tenir una núvia , va decidir tallar-se el penis , tal com publica « Mirror » .
Imatge Capítol 14 del Sense Escrúpuls

Per Yang Hu , el membre ja no tenia cap utilitat . Va pensar que les seves possibilitats de trobar algú amb qui compartir la seva vida eren nul·les per la seva feina perquè passa moltes hores en una fàbrica de roba a Jiaxing , a la província de Zhejiang . Així que va decidir tirar pel dret perquè va pensar que mai tornaria a utilitzar-lo.



Res més amputar , el jove es va donar compte de l'error i , espantat per la sang , es va anar a l'hospital. Quan va arribar, els metges li van dir que necessitaven el membre per poder salvárselo així que Yang Hu va tornar a casa a per ell .

Al seu retorn al centre sanitari, havia perdut tanta sang que els cirurgians no van poder fer res per salvar-lo.

També aprofitem per presentar la nova temporada de Ràdio Castellar


Una música suggerent sobre unes seqüències de Castellar. Així comença el curt  “Vols ser el meu oient?” que tenen com a protagonistes molts dels realitzadors dels programes de Ràdio Castellar i que es va presentar ahir a la Sala d’Actes d’El Mirador davant una quarantena de persones.

El curt vol ser un homenatge a tots els col·laboradors i entitats que farceixen la graella de la ràdio. I és que, com va remarcar el director de l’emissora, Julià Guerrero, "col·laboradors i entitats conformen el gruix de la programació de la ràdio municipal de Castellar". En aquest sentit, Guerrero, va voler destacar "la gran implicació de la  gent de la ràdio" en la realització del vídeo.

Pel que fa a la programació, es mantenen els dos informatius diaris i el magazine diari Dotze. La temporada passada es van estrenar dos programes joves, Sense Escrúpols i Va de música, que continuen en aquesta, consolidant l’oferta radiofònica per als joves. D'aquesta manera, "es fa teixit social i es demostra que els joves també formen part d'entitats i tenen ganes d'implicar-se i de dir coses", constata el director de l'emissora.

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si