Sense Escrúpuls: Capítol encapsulat


És un programa orientat principalment cap a joves i adolescents, ja que es tracten temes referents a l'amor, el sexe, l'amistat i les infidelitats, entre d'altres, amb un to desenfadat i sense cap tipus de pudor. A partir de les 20:30 fins les 22:00 de la nit del dimarts comença la ràdio feta per a tu gràcies a les TIC. Amb l’ajuda dels col•laboradors, el Facebook, el xat, el fòrum o el mail i serà un programa interactiu. Ràdio Castellar 90.1


Als cracs de l'NBA els hi ha sortit competència

Als cracs de l'NBA els ha sortit competència quant a impacte mediàtic: un xaval de 11 anys i un acomodador han fet el salt a la fama després de protagonitzar un delirant duel de ' balladors ' en el marc del partit entre Pistons i Knicks , el vídeo ja ha superat els 2 milions de visites a Youtube.



Rumore Rumore
En un any especialment difícil per Angelina Jolie, que ha hagut de sotmetre a una doble mastectomia per prevenir un càncer de mama, l'actriu ha volgut agrair a Brad Pitt tot l'amor i el suport que ell li ha prestat de la manera més romàntica: regalant-li una illa en forma de cor.

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si