Sense Escrúpols Capítol 7: El programa on els joves s'ho monten





El Sense Escrúpols Capítol 7 va tenir de tot. La foguera de Sant Joan improvitzada per uns brètols, la Selectivitat, música, sexe, drogues i finalment...una Estrella Damm.


Incendi d'un contenidor a Castellar del Vallès (Pre- revetlla de Sant Joan)

La història del anunci D'estrella Damm 2013

La marca de cervesa catalana Estrella Damm ha publicat el famós espot a Youtube i ja té més de 1.600.000 visites!


Sota el lema "Tot depèn del com i el com només depèn de tu", Estrella Damm ens presenta el seu esperat espot en què un grup d'amics s'ajunta a la casa rural Santa Clara per passar uns dies de vacances d'estiu. El lloc encara està per determinar i Damm es fa pregar per facilitar la dada. Hem trobat una casa rural amb aquest nom a Huelva però no s'ajusta al paisatge.

Ja han passat diversos anys des d'aquell famós espot rodat a la paradisíaca Formentera en 2009. Després l'illa de Menorca va ser la triada per al rodatge de l'anunci més famós de l'estiu amb la seva nit de Sant Joan.

El 2011 van triar sortir de les illes i rodar a Girona, en concret al restaurant El Bulli poc abans de tancar. L'any passat havien de tornar a les balears a petició del públic i es va intervenir un altre gran anunci a Mallorca.


La Polèmica

Molts usuaris s'han mostrat indignats pels ingredients utilitzats per preparar la paella, criticant la marca per no haver "respectat" la manera autèntica de preparar aquest plat típicament mediterrani. Tampoc ha agradat el fet que per cuinar els protagonistes encenguin un foc en una zona de bosc, cosa que està prohibida a causa del risc d'incendi.



Polèmiques a banda, Estrella Damm ha tornat a aconseguir que el llançament del seu anunci estiuenc es converteixi en la notícia del dia a nivell publicitari. La seva legió de seguidors ja té un nou claim al qual aferrar-se per encarar la vida amb optimisme: "tot depèn de com, i el com només depèn de tu".

La cançó de l'anunci

La banda, també catalana, Love of Lesbian protagonitza el nou anunci d'Estrella Damm per a l'estiu 2013, al que a més posa la cançó.
Love of Lesbian llança així 'Fantastic Shine' la versió en espanyol està inclosa en el seu àlbum 'La nit eterna. Els dies no viscuts '. Una banda sonora perfecta per acompanyar la nova publicitat d'Estrella Damm. La seva versió en espanyol és 'Els toros a la Wii. Fantàstic '.

A diferència d'altres anys, la proposta d'enguany per a l'estiu 2013 és una mica més low cost que en altres ocasions. Això sí, acompanyant d'amics que valen tresors tant se val, amics de la banda Love of Lesbian que gaudeixen de la paella, cervesa, rialles, brindis i moltes més coses # mediterràniament.

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si