Sense Escrúpols: Capítol final de la 1ª temporada


Ahir vam fer l'últim Sense Escrúpols de la temporada. Ens ha agradat molt aquesta experiència d'apropar la ràdio als més joves de Castellar del Vallès. Es per això, que ja estem preparant una segona temporada a l'octubre per seguir oferint aquesta oferta juvenil al poble.

Alba, Carla, Alex i Marc en l'últim programa de la temporada

La Playstation 4 és bona, bonica i barata # PS4

Per fi coneixem el disseny final de la quarta generació de Sony PlayStation, disposada a treure les dents davant Xbox One.

Ja coneixíem el comandament de control, que es presentava amb una línia continuista amb el passat de la plataforma, i ara ens trobem amb la consola en si. El més cridaner en el disseny de PS4 el trobem en les seves línies rectes i inclinades, res de corbes. Les seves dimensions són un 30% més petites que les de la consola de Microsoft.

Com la nova Xbox One, semblen dispositius ideats per no cridar l'atenció al saló, més enllà d'una consola de videojocs, encara que crec que l'estratègia de Sony sí que està més enfocada en aquest sentit que el que pretén l'empresa de Redmond.
Sony PS4, jocs usats i sense connexió
Per marcar diferències - important, tenint en compte les crítiques a Xbox -, Sony ha decidit que hi ha espai per a jocs usats i sense connexió. Això sí, per al joc en línia caldrà tenir un compte PSN i subscripció a PS Plus.

Encara que la major orientació cap als videojocs és òbvia, tenint a Sony darrere no van a faltar serveis que donen accés a continguts multimèdia com música o cinema: Sony Video Unlimited i Sony Music Unlimited, per part de la casa japonesa, i altres coneguts com Netflix , Amazon Video, o Redbox.

El servei de jocs en el núvol Gaikai es posarà en funcionament el 2014, tant per a PS3, com per PS4. Si voleu conèixer més sobre el funcionament de la consola, la seva interfície, o possibilitats socials i per compartir, us convidem a fer una ullada a aquest vídeo.

Sobre especificacions tècniques no hi ha novetats importants en la presentació, res que no us haguem explicat en l'anterior episodi, destacant l'elecció d'arquitectura X86 amb el processador AMD Jaguar de vuit nuclis, o els vuit gigues de memòria RAM.

Tornant a l'aspecte, Sony PlayStation 4 es presenta vestida d'un elegant i seriós color negre, amb una línia morada que divideix la consola en dues parts, una amb acabat mat, i una altra glossy. Lògicament el disseny de la barra amb la càmera i sensors segueix la mateixa línia.

No podem dir el mateix pel que fa al disseny de la posterior de la consola, que trenca les línies netes amb una cridanera reixeta de ventilació de grans dimensions. Els ports que podem trobar-hi: Ethernet, HDMI, un port auxiliar i àudio òptic.

Com en les dues anteriors generacions, la consola es pot posar tant de forma horitzontal, com vertical. Per obrir boca, mentre coneixem detalls sobre preus i disponibilitat, us deixo amb la galeria oficial del producte i algun dels seus accessoris:

Actualització, ja tenim els detalls sobre preus i disponibilitat de la consola a Europa. Arribarà abans de Nadal, a un preu de 399 euros, 100 euros menys que Xbox One Què us sembla?

Queda molt perquè estiguin disponibles, i possiblement hi hagi canvis en el camí, però jo trobo punts clarament positius en l'opció de Sony: és més petita, les especificacions són una mica millors, i és significativament més barata.


Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si