Tocant el Webs del Casanovas


Marc Pascual, Carles Díaz, Maria Mas
Últim programa de la 1ª temporada de Tocant els Webs. Aquest setmana s'ha parlat de com tirar bé la canya i poder sucar el melindro aquest estiu, que com bé sabeu "tota cuca viu".

Pàgines per tirar bé la Canya!

Link: per als nois: http://www.comoligar.net

6 passos per “lligar” a la noia dels teus somnis

1. - Higiene: Si et diuen que la suor conquesta a les noies creu-ho que estan molt equivocats. Res agrada més a una dona que un home net i polit. Oblida't de les playeras trencades, els tennis amb les empremtes de la "cascarita", o els pantalons que semblen tenir una vida sencera d'ús.
Si en veritat vols conquerir a algú, el mínim que pots fer és lluir presentable. No es tracta de vestir roba de dissenyador, es tracta de projectar una imatge neta, que es vegi la cura que tens respecte a la teva higiene personal, perquè això denota disciplina i educació.
2. - Seguretat: Des de petit t'ensenyen a imposar com l'home, però de vegades se'ls oblida dir-te que no es tracta d'imposar les teves opinions, sinó saber dir i fer en el moment oportú. En un partit de futbol, ​​el davanter té una fracció de segon per decidir, així també és l'amor. Ser indecís expressa els dubtes, i això no és gens bo al moment de voler iniciar una relació.
3. - Tacte: Les dones i els homes són diferents, això et ha de quedar clar. I no estem parlant dels dies difícils, les noies solen ser molt susceptibles a molestar-se per comentaris o conductes inoportunes.
Oblidar dates importants, reviure detalls del passat, tot això i més pot detonar una reacció en cadena que et pot deixar sol. Aprendre a conèixer la teva parella, és el primer pas per adquirir el suficient tacte per portar una relació tranquil · la.
4. - Verb mata careta: Ser divertit, intel · ligent, persuasiu, i tenir un toc de impredictible, sol ser una barreja irresistible per les dones. Per això has de recórrer a la biblioteca familiar, llegir els diaris, guardar les frases romàntiques i els acudits, per sempre tenir un detall especial amb ella, així només tindrà ulls per a tu.
5. - Escoltar: Sabem que és difícil escoltar a una dona, més quan has de quedar bé per conquistar-la. Però no sempre has d'escoltar tot el que diu, simplement cal fer veure que poses atenció.

Mai desviïs la mirada o la interrompis amb comentaris fora del tema, perquè tot això es va al compte i les noies l'hi cobren amb interessos, millor fes un esforç i presta-atenció, somriu mentre parla, i subtilment vela portant al teu terreny, per que no robant-li un petó.
6. - Sigues sincer: Aquest és el punt més important, perquè el sisè sentit femení detecta qualsevol mentida que tractis de dir. Parla les coses, tracta de no amagar res, que sàpiga que t'interessa i per això vols que sàpiga tot sobre tu.
No presumeixis el que no tinguis, evita les mentides per quedar bé, guarda les ganes d'inventar històries fantàstiques per justificar la teva impuntualitat, o el teu amnèsia per recordar alguna data especial. Millor vaig donar les coses de cara i aprèn a dir perdó, que al final rebràs la teva recompensa.


Link: per a les noies!

Consejos para ligar por Internet - enfemenino.com

www.enfemenino.com

Vols saber quins consells seguir per lligar per Internet?
1.      Segons el Doctor Gian Gonzaga, director d'investigació de eHarmony, els perfils amb major nombre de visites són aquells que promulguen que la seva vida és molt interessant i divertida. A més, aquells que mostren la seva "possible" sentit de l'humor tindran garantides diverses cites.
2.      Una foto de perfil sensual i dolça et garanteix un major nombre de visites. Els homes prefereixen que una dona insinuï sense arribar a la provocació.

3.      En les webs de cites l'intercanvi de missatges és molt alt, per això has de fer que els teus missatges siguin originals i carregats de positivisme. Treure un somriure és una bona tàctica per començar una conversa amb algú que no coneixes.

D'acord amb una enquesta recent duta a terme per Match.com, el temps mitjà d'espera entre la primera cita i la següent ha disminuït considerablement. Segons aquest informe, les persones que s'esmenten triguen uns tres dies a tornar a quedar. Això es coneix com la "regla dels tres dies" encara que perquè es compleixi avui en dia seria necessari fer un nou estudi tenint en compte la tecnologia i els telèfons mòbils.

Marc Pascual, Carles Díaz i Maria Mas
PD:L’home o dona de la teva vida pot estar a qualsevol lloc!

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si