Tocant els Webs d'Estrella Damm

TOCANT ELS WEBS DE L’ESTIU

Campanya d’Estrella Damm
La campanya es va rodar en la primera quinzena de maig i que podem veure al vídeo que acompanya aquesta peça però que no es passarà per televisió fins al pròxim 10 de juny.



La marca, al costat de l'agència creativa Villarrosàs-responsable de les últimes campanyes de 'Mediterráneamente'-ha triat a l'illa, el mar i la cultura mediterrània com a protagonista de l'anunci. De nou amics, platges, postes de sol estiuenques i nois i noies disposats a passar-s'ho genial.
Malgrat els rumors inicials d'incloure altres localitzacions, l'espot s'ha rodat íntegrament en aquesta illa balear. La banda sonora va a càrrec del grup suec Lacrosse. Tindrà tant d'èxit com les seves predecessores?

D'igual manera que amb els Nadal apareix l'anunci de Freixenet a l'Estiu fins que no surt el d'Estrella Damm algo falta a la mentalitat dels consumidors. El que la gent no sap es que ja es pot veure per Youtube. Els mitjans BTL cada cop tenen més presencia i les empreses ho aprofiten per difondre les seves campanyes amb estrategia de marketing viral. En aquest espai podem parlar de la figura dels influenciadors: les persones que són contactades per les empreses per tal de difondre a la xarxa el seu missatge. Es ètic ser influenciador? et pagan per ser influenciador? 



Més links de la secció: 

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si