Un Casal fet amb les noves tecnologies


Centre d’interès del casal d’estiu

Treballem entorn del centre d’interès les noves tecnologies
El centre d’interès agrupa activitats i continguts al voltant d’un tema central. Afavoreix l’educació integral, és a dir, des de totes les disciplines (coneixement de l’entorn, educació musical, llenguatge corporal, llenguatge visual i plàstic, etc.). L’educació a través dels centres d’interès ens serveix sobretot per a fer progressar l’infant a nivell cognoscitiu i psicomotriu. Es basa en l’observació i en l’experimentació.A més del centre d’interès necessitem un eix d’animació. 

La mascota Xispis és un circuit integrat
Es tracta del fil contuctor, amb elements més o menys imaginaris, sobreposat a les activitats, que els lliga, els hi dóna sentit i les fa atractives, en aquest cas la nostra elecció és “un circuit integrat anomenat XISPIS”. L’eix d’animació és l’element de motivació, l’estímul. A l’hora d’escollir-lo s’ha tingut en compte l’edat dels subjectes, ja que si va dirigit als més petits pot ser de caire fantàstic, mentre que si va dirigit als grans, ha de ser més real, històric, innovador, etc. 


Avui el dia ha començat plovent i per això s’ha optat per esmorzar a les grades del Pavelló Puigverd. És supergran i hem compartit seients amb els petits. Li em fet un regal al Marc i al Carlos perquè han sigut molt bons amb nosaltres. Després d’esmorzar ens em preparat per la Xispifesta i em acabat les disfresses per a la desfilada.

A les 12:00 ja estàvem tots preparats i em fet una desfilada de moda electrònica i hem acabat amb un casament!! Un Ipod s’ha casat amb un ciberfanàtic. Ha sigut una cerimònia molt emotiva i graciosa. Avui em rigut molt i ja tenim ganes que sigui dilluns per tornar-hi.

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si