Últim dia al Casal Xispis


Avui ha sigut l'últim dia que he participat en el Casal de les noves tecnologies i aquí us faig el resum del que ha sigut:

"Un cop fas 26 anys et preguntes que serà de la teva vida de cara els 30. Aquest estiu vaig tenir l'oportunitat de participar en un projecte nou i innovador. Un Casal d'estiu amb un centre d'interès ben actual: Les Noves Tecnologies. Al acabar la carrera volia transmetre molts coneixements als més menuts del poble i amb la Tere i el Roger ens vam posar mans a la obra per donar vida un projecte nou. Avui he acabat el Casal per falta de nens i que hi ha una crisis de cavall sobre nostre, però mai em donaré per vençut mentre hi hagi un somriure que m'ajudi a seguir endavant"


La Xispigincama tecnològica
Avui ha sigut un dia molt emotiu. Per començar el Joel ens ha portat magdalenes casolanes de cereals i xocolata. El Marc s’ha posat molt content al veure que li han portat l’esmorzar. A la Xispigincama tot ha sortit molt bé i s’han fet diferents grups entre mitjans i petits per fer les activitats.

A la Xispigincama tot ha sortit molt bé i s’han fet diferents grups entre mitjans i petits per fer les activitats.



Al final del dia el Marc s’ha acomiadat de nosaltres i ens ha desitjat un gran estiu. Ens hem sentit molt estimats.

PD: Dediquem aquesta entrada al Alex, que fent la seva feina ha tingut un accident i s’ha trencat el braç. Recuperet aviat bandarra!!

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si