Tocant els Webs Especial


Carles Díaz, Maria Mas, Marc Pascual i Carlos Lecegui
El Dotze bufa espelmes davant de prop de 150 persones
El magazín de Ràdio Castellar ha celebrat el programa 1.012 a la Sala d’Actes d’El Mirador amb l’Homo APM? com a convidat estrella.
Tocant els Webs en directe

Prop de 150 persones han acompanyat l’equip del Dotze per celebrar, participar i gaudir en directe del programa 1.012 del magazín de Ràdio Castellar. La Sala d’Actes d’El Mirador, plena de gom a gom, ha estat l’escenari el matí de dilluns, d’un programa obert a tota la ciutadania, que ha combinat elements radiofònics i visuals per crear un format a mig camí de la televisió, amb actuacions en directe, entrevistes i un concurs. “A banda de tenir càmeres de televisió també hem tingut un regidor que s’ha encarregat de gestionar el públic, que ha participat molt al programa. Hem portat la ràdio al discurs televisiu”, explica Carles Díaz, director del Dotze. 

Carles Díaz, Maria Mas, Manel Piñeiro (Homo APM) i Carlos Lecegui


El primer dels convidats, Manel Piñero, conegut pel seu personatge de l’Homo APM al programa Alguna Pregunta Més? de TV3, ha captat des del primer moment l’atenció del públic de la Sala d’Actes, mentre relatava amb tot tipus de detall la seva faceta com a guionista de l’APM?, i els inconvenients i avantatges d’aparèixer al prime time televisiu. “L’Homo APM era la nostra carta amagada, un personatge que funciona molt bé amb la gent jove”, apunta Díaz. 




Col·laboradors habituals del magazín com el periodista i analista televisiu Oriol Rodríguez, la personal shopper, Maite Gil, o el publicista i especialista en marketing Marc Pasqual, han acompanyat Maria Mas, Carlos Lecegui i Carles Díaz, l’equip del Dotze. “La nostra personal shopper, Maite Gil, ha fet desfilar a algunes persones del públic per la sala d’actes i ha analitzat la roba que portaven”, explica el director del programa. D’altra banda, Amanda Jiménez i Álex Torrano han estats els encarregats de fer l’apunt musical de la jornada, amb una actuació en directe a piano i veu. 




El Dotze, que ha comptat amb la col·laboració de Juárez Electrodomèstics, BP estació de servei Truyols i Fotonova, que han cedit alguns dels seus productes per al concurs del magazín, ha bufat les espelmes del programa 1.012 a quatre pastissos elaborats pels mestres pastissers castellarencs Domènec, Andreví, Muntada i Villaró.


Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si