Tocant els Webs als infidels

Cada dia a les 12h: DOTZE Torna el Dotze més descarat a la sintonia de Ràdio Castellar, el magazín de la 90.1 es renova presentant nous col·laboradors i continguts a la seva edició 2012. Aquesta setmana hem parlat de ser Infidel 2.0. Ho ets? 

Banyes online!


Diuen que només es viu una vegada i Victoria Milan t’ajuda a viure la teva vida al màxim creant aquest lloc de trobada perquè, d'una forma totalment anònima i privadapuguis donar emoció a la teva vida diària. 

Victòria Milan és la primera pàgina web de cites dissenyada específicament per a gent casada o en parella a nivell europeu.

I si Victoria Milan va començar a buscar adúlters a Espanya a l'abril, Ashley Madison ho ha fet aquest mes. La que es defineix com "la xarxa social original i més gran dedicada a afavorir exclusivament la infidelitat discreta entre homes i dones" afirma tenir 10 milions d'usuaris a tot el món (23.000 a Espanya). El seu creador, el canadenc Noel Biderman, que diu estar casat i ser fidel, explica que homes i dones entren a la seva web per motius diferents: "L'home busca sexe. La dona és diferent. En un punt de la seva vida la van conquistar amb flors i 10 anys més tard això s'ha oblidat. Veu que ja no es preocupen per ella i vol tornar a ser objecte de desig perquè és meravellós".
100% Anònim i Confidencial 

Més links de la secció: 

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si