Tocant els Webs del Zombies


Cada dia a les 12h: DOTZE Torna el Dotze més descarat a la sintonia de Ràdio Castellar, el magazín de la 90.1 es renova presentant nous col·laboradors i continguts a la seva edició 2012. Aquesta setmana hem parlat del Apocalipsis Zombie.

Tocant els Webs dels Zombies!
Un català crea el seu propi búnker anti-zombies
Els zombies estàn de moda. I com en totes les modes, hi ha gent que s'ho pren massa seriosament. Aquest és el cas de Dani, un jove català fanàtic d'aquestes criatures que ha decidit construir un refugi anti-zombi. I ho està fent ell mateix, amb les seves pròpies mans.
http://www.goear.com/listen/09b3b29/tocant-els-webs-dels-zombies-marc-pascual

Dani Baró va comprar un terreny al Vallès Oriental, una comarca propera a Barcelona, ​​i treballa des del passat agost a crear i condicionar el seu búnquer per sobreviure a l'apocalipsi zombi. I no li faltarà de res. No es tracta simplement d'un mer lloc on amagar-se, ja que comptarà amb instal·lacions de tot tipus, com ara una torre de vigilància, generadors, rebosts, garatge o fins a una capella.

Per a una major seguretat, aquest refugi estarà, en la seva major part, sota terra, amb una sèrie de facilitats a la part superior, inclosa una sortida d'emergència. Està dividit en diferents zones, segons la importància de l'atac. Al principi, els habitants podrien caminar per la zona de superfície, la groga, existint fins i tot un hort en el qual poder conrear aliments frescos, i retirar-se en cas de perill.

Lògicament, l'alimentació és vital per sobreviure durant molt de temps. Dani ho ha tingut en compte. No només compta amb una cuina amb rebost, sinó que té un magatzem on hi ha menjar suficient perquè set persones sobrevisquin durant un any, encara més temps si el grup és més reduït. El menú, és clar, serà poc variat: pasta, més pasta i alguna conserva serà la dieta dels habitants de la terra del demà.


Un dels punts febles del pla de Dani són les armes, ja com que com ell comenta, és impossible per a un civil fer-se amb armes pesades i quantitats d'ingents de munició. La seva solució: instal·lar un sistema aspersor de ... àcid sulfúric. La seva idea: que l'àcid caigui sobre els cranis dels zombis i corroeixi seu cervell fins a acabar amb ells.

La idea del propietari és que el refugi serveixi de centre de resistència per als supervivents, on els humans puguin reagrupar-se, i amb capacitat de comunicar-se i assistir a altres persones en problemes. L'interior de la construcció compta amb mapes de la zona on ha assenyalat els punts d'interès: farmàcies, gasolineres, possibles refugis per a altres refugiats ...

Més links de la secció: 

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si