Tocant els Webs Solidaris


Aquí us deixo el fragment del nou espai "Tocant els Webs" a Radio Castellar 90.1. Cada dimarts a les 12:45 :) espai on es parla de tot i més, del món de la tecnologia... i de pas... toquem els "Webs". 

El 27 de Maig Castellar cridarà contra la pobresa
 L'atur és una de les principals causes que fan que moltes famílies estiguin en risc d'exclusió social. Per tractar aquest problema i recaptar fons per combatre'l, TV3 i Catalunya Ràdio faran una Marató especial dedicada a la pobresa. Serà el diumenge 27 de maig i el programa té l'objectiu de mostrar les moltes cares de la pobresa al nostre país a partir de les persones que la pateixen, però també d'aquelles entitats que treballen per combatre-la. 

Castellar del Vallès participarà activament amb la Marató amb les següents activitats a la Plaça del Mercat:

Les activitatas començaràn a les 10:00 i s’acabaran a les 13:30 amb la foto final solidaria
  •  El mur contra la pobresa
Aquesta activitat consistirà en recrear el mur de les lamentacions, però directament contra la pobresa. Es podran deixar missatges d’ànim, dibuixos, donacions...Aquest mur es penjarà al mercat

  •  Les xapes contra la pobresa
Al mateix estil de les xapes de St Jordi es crearà un disseny per a la Marató contra la pobresa i les xapes es vendran solidàriament per 2€. Hi han 205 Xapes disponibles.

  • El llibre solidari
El llibre solidari consisteix en agafar llibres amb un donatiu simbòlic per a la Marató. La cultura pot ajudar a vèncer les dificultats. Ser emprenedor és un camí per la gent que passa per grans dificultats.

  •   Guardiola Solidaria
Durant tot el dia hi haurà la guardiola solidaria. L’objectiu es que rebossi de solidaritat i diners per a qui més ho necessita.

  • El crit contra la pobresa (Castellar crida contra la pobresa) 13:30
Com a punt i final dels actes es farà una foto per donar força i ànims a tota aquella gent que ho està passant malament. La fotografia es farà des de la terrassa del Mirador enfocant a la plaça del Mirador on la gent agrupada faci un crit contra la pobresa amb el Mural que s’haurà fet durant tot el dia de fons.






Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si