350.000 visites d'un hobby 2.0



Video del Gurú de la Publicidad a TV3

L'autor és Marc Pascual, un jove creatiu publicitari de Castellar del Vallès que recull novetats del sector i crítiques de campanyes i anuncis. La presentació del blog és força vistosa, ja que podem triar com volem veure les entrades, organitzades de moltes maneres diferents. Com ara en format Classic, Flipcard, Magazine, Mosaic, Sidebar, Snapshot o Timeslide. 


En Marc té 26 anys i, a més de creatiu publicitari, es defineix com a fotògraf, dissenyador i relacions públiques. El blog és una bona eina per expressar les seves opinions i també per donar-se a conèixer com a professional. 


En una de les entrades es defineix com a "disciplinat i amb ganes de treballar" i diu que "aprendre és una feina que m'agrada fer ja que sempre et trobes amb petites sorpreses que et formen a poc a poc".



Actualment el blog ja té més de 300.000 visites


Moltes Gràcies!



Les entrades més visitades són:

2990
2498
01/03/2012
1711
1476
20/02/2012
1306

Entrevistas al Gurú 3.0


Marc Pascual és el Gurú de la Publicidad
Aquí deixo alguna de les entrevistes que he fet per a la ràdio :)

bdblog Castellar


Tocant els Webs

¿Vols conèixer la meva experiència professional? http://gurudelapublicidad.blogspot.com.es/2011/06/el-curriculum-de-un-guru.html

PDVaig néixer en el dia festiu del 8 de desembre de 1985. Segons els meus pares era un dia fred i el metge no estava per atendre la meva mare ...http://gurudelapublicidad.blogspot.com.es/

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si