La televisió online del futur


Està el futur de la televisió en mans de les xarxes socials?

El futur de la televisió passa per l'aprofitament i la utilització d'internet, segons han posat de manifest directius dels canals de televisió Antena 3, La Sexta i Telemadrid. El director de La Sexta, Antonio García Ferreras, ha subratllat que la televisió és un mitjà cada vegada "més àgil" i "amb més capacitat" d'actuació i adaptació a la societat en un moment donat.

La tecnologia estàndard que fa possible la connexió entre televisió i aplicacions en línia és l'anomenada HbbTV. Aquesta tecnologia permet publicar contingut al perfil del teleespectador en les xarxes socials directament des del televisor, definir quins programes veu en cada moment l'usuari, recomanar programes a altres espectadors i veure el que estan veient a la televisió els nostres amics a les xarxes socials.

I és que la televisió del futur, tant des del punt de vista dels fabricants com dels programadors, mira cap al univers 2.0.


Un nou canal de televisió fet a Castellar del Vallès


Emissió del 1er programa

“Estàvem avorrits, vam parlar de la possibilitat de crear una televisió i aquí estem”, expliquen el Joan Grané i el Toni González, els dos alma mater de Castellar TV, un projecte que veurà la llum demà dimecres a les 22.15 hores, amb l’emissió del primer programa BarTomeu a través d’internet. 

“Es tracta d’un magazín amb continguts variats: monòlegs, entrevistes amb entitats del poble, etc.”, expliquen els promotors d’aquesta iniciativa, que ja pensen en més continguts pel seu canal de televisió:“Volem fer un programa de cuina, però diferent i original, i per això estem treballant amb la idea d’un torneig de cuina”. Està clar que als joves de Castellar del Vallès no els falta creativitat!



Font: L'actual de Castellar

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si