Book ràdio Gurú de la Publicitat


No busco cobrar, sinó aprendre‏

Sóc Marc Pascual, àlias Guru de la Publicidad 3.0, un blogger cautivat pel món publicitari. M'he llicenciat aquest any 2012 en Publicitat i RRPP a la Universitat Autònoma de Barcelona i actualment tinc una secció de ràdio on parlo de les novetats publicitaries, marketing viral, street marketing... El "Tocant els Webs".

La pàgina Web on estàn tots els àudios és: http://www.goear.com/Pascual85/songs/

Aquí deixo penjats tots els àudios fets fins a dia d'avuí sobre el Gurú de la Publicitat i altres coses...


El meu programa de radio

Aquesta es la maqueta que vaig fer a la Universitat Rovira i Virgili per a la radio. Aquí va neixer el programa que vaig batejar com "Unimania!"


Radiodrama: Novela en la radio

Hace etiempo cuando no havia la televisión se hacían novelas en la radio. Aquí teneis una muestra que hicimos los alumnos de Publicidad y RRPP de la URV.

El Gurú de la publicitat marxarà de Catalunya?

Avuí s'ha parlat de tot menys publicitat però es que en aquesta vida s'arriba a un punt on s'han de decidir coses importants. Marxar de Catalunya o quedarme, aquesta és la qüestió...

El Briefing

El briefing és la part estratègica de la preparació d'una acció publicitària. És l'elecció ordenada, estratègica i creativa de les dades que ens permetran definir els objectius publicitaris de forma correcta i mesurable.

Gurú de la publicidad del networking 

Castellar 2.0 Trobada de professionals del disseny i les noves tecnologies per intercanviar impresions, experiències, targetes... Espai: Calissó, 15 de novembre de 2012 a les 20:00h


Gurú de la Publicidad de Channel Nº5 

Per fi arriba un dels anuncis més esperats. Channel n ª 5 arriba amb una visió diferent i Brad Pitt com a protagonista.



Gurú de la Publicitat al super

La publicitat s'utilitza per comunicar. Què és un claim? i el briefing? Aquí parlem clar i català sobre tot i també de publicitat.





Gurú 3.0: Parlant de publicitat i altres coses

La publicitat s'utilitza per comunicar. Què és un claim? i el briefing? Aquí parlem clar i català sobre tot i també de publicitat.




Gurú de la Publicitat Sexual 

La sexualitat es considera una de les eines de major abast en el màrqueting i particularment de la publicitat. Els estudis de la resposta de vendes en màrqueting directe han demostrat que poden ser molt eficaços per atreure un interès immediat, mantenir aquest interès i en el context d'aquest, introduir un producte que relacioni d'alguna manera amb aquest interès. 



Gurú de la Publicitat Subliminal 

La publicitat s'utilitza per comunicar. Què és un claim? i el briefing? Aquí parlem clar i català sobre tot i també de publicitat.



Et proposo un repte: Un contracte!

Estic a la teva plena disposició, no hi ha límits creatius en el meu contracte. Sóc creatiu, somiador, escriptor, locutor, actor, càmera, publicitari i LA IDEA.

Firmes?
................................................
CV: http://gurudelapublicidad.blogspot.com.es/2011/06/el-curriculum-de-un-guru.html

Comentarios

Entradas populares de este blog

El Catálogo KickStart

Mcdonald's: Una Publicidad Subliminal

Anuncio de #GiorgioArmani, Si